Sayfalar

28 Aralık 2012 Cuma

Fruit Ninja Yeni Güncelleme Yayınlandı


fruit_ninjaiOS işletim sistemine sahip cihazlarda oldukça popüler olan Fruit Ninja oyunu,iPhone 5 ile birlikte yeni güncellenmesini App Store’da yayınladı. Yeni güncelleme ile birlikte, Fruit Ninja oyununda zorluk seviyeleri daha da arttırılmış ve farklılaştırılmış.
Ayrıca, farklı arka planlarla birlikte meyveleri kesmemize yardımcı olacak yeni kılıçlarda bu güncelleme ile oyundaki yerini aldı. Hali hazırdaki sürümünde oldukça eğlendiğimiz oyunda, bu yeni güncelleme ile birlikte Fruit Ninja hala keyifli olmaya devam edecek gibi.
Meyve katliamı olarak adlandırılan oyun oldukça sulu sahneleri bize sunuyor. Her yaştaki oyuncuları kendisine çeken oyunda, ekranın çeşitli yerlerinden çıkan ve havaya doğru zıplayıp yere düşmeye başlayan meyveleri elinizdeki kılıçla kesmeye çalışıyorsunuz. Sanki bir ninjayı canlandırdığınız oyunda kestiğiniz meyvelerin sıklığına ve sizin hızınıza bağlı olarak ekstra puanlar kazanabiliyorsunuz.
fruit-ninja2
Bazı zamanlar ücretsiz olan Fruit Ninja oyunu geçen haftada ücretsiz olarak 24 saatliğine sunulmuştu. Yeni güncelleme ile birlikte daha fazla kılıç seçeneği, daha fazla arka plan sunulan oyun 1.79 TL olarakApp Store’da satışta. Oyundaki ekstra özellikleri ücretli olarak oyunun içinde bulunan mağazadan satın alabilir ve Fruit Ninja oyununa farklı özellikler kazandırabilirsiniz.
Oyunu hala oynamamışlar için mutlaka denemelerini tavsiye ediyoruz. Eğer hala satın almamış iseniz, sitemizi takip ederek ücretsiz zamanlarında sizlere bildireceğimiz güncellemelerle bu muhteşem oyunu ücretsiz olarak App Store’dan indirebilirsiniz. Oyun hakkındaki videoyu da hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.
uygulamayi-indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder