Sayfalar

28 Aralık 2012 Cuma

Score! Classic Goals Oyunu Bedava Oldu


Apple fanatiklerine yılbaşının en çok sevilen yanını sorsak, yüksek çoğunluk App Store’da yapılan indirimler der diye tahmin ediyoruz. Yine bir yılbaşı haftası geldi ve App Store’da indirimler arka arkaya bir bomba gibi patlıyor. Bu sefer ücretsiz indirilebilir duruma gelen oyunumuz Score! Classic Goals oyunu.
Birbirinden güzel grafiklere sahip olan bu futbol oyunu, bir FIFA ile elbette yarışamaz ama bedava sirke baldan tatlıdır diyerek mutlaka indirmenizi tavsiye ediyoruz. Hazır FIFA 2013 1.79 TL’ye düşmüşken isterseniz onu da indirebilirsiniz.
Score Classic Goal2
Oyundaki amaç, bu zamana kadar hafızalarımıza kazanılmış ve unutamadığız maçlardaki golleri tekrardan bize yaşatması. Tanrı’nın eliyle gol atmak için Maradona olabilirsiniz. Farklı seçeneklerin ve gollerin bulunduğu oyun oldukça eğlenceli.
Sizi maç esnasında yönlendirerek nasıl hareket edeceğinizi, topu nasıl alacağınızı gibi çeşitli uyarılarla o anı tekrardan yaşamanıza yardımcı oluyor.Özellikle futbol oyunlarını seviyorsanız ve unutulmaz golleri bir de siz atmak istiyorsanız bu oyunu mutlaka oynamalısınız. Eğer zamanlama hatası veya yönlendirme hatası yaparsanız pozisyonu kaçırabiliyorsunuz.
Score Classic Goal3
Hafızalara kazınan gollerde bizim favorimiz Gerard’ın Münich’te Almanya’ya karşı uzaktan attığı o müthiş gol. Biz o anı bu oyunda tekrardan yaşadık diyebiliriz. Oyunu oynarken bazı zamanlar kullanışlı olmayan durumlarla karşılaştık. Örneğin, araya kaçacağınız zaman okun gösterdiği yöne doğru gitmeye çalışsanız bile bazen gidemiyorsunuz. Bunla ilgili birkaç sıkıntı daha çeşitli internet sitelerinde rastladık.
Keza bazı zamanlar, zamanlamanızı iyi ayarlasanız bile etkili bitiriciliği yapamıyorsanız. Biz beceremedik demiyoruz çünkü bu sıkıntılar yabancı sitelerin forumlarında da paylaşılmış. Genel olarak baktığımızda biz oyunu beğendik. Özellikle ücretsiz olarak sunulması şu an için oyunu indirebilmeniz için büyük bir etken.
uygulamayi-indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder